Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


nagy játékosok innstrukciói gondolatai. olvasd el mert fontos!!!

"a legfontosabb dolog, a rablózás, azt kell minnél többet csinálni, lakóházból és épületekből ne legyen sok.
Vihar szigeteken, hogy maxra tudd húzni a kastélyt, nem elég az 5-ös raktár, ott az erődök ütésével is lehet nyersit szerezni. 20-as erődig lehet csak létrával és távolságival beütni az erődöket, 60-asig kell hozzá pajzs is, 70-80-ashoz már vaspajzskell.
Felszerelések közül a jókat technikussal kovácsolni, a többit meg vagy beolvasztani, vagy eladni. Hamar megtelik a raktár, ha sokat rb-zel.
Sárkányhoz nem árt, ha van egy gyors pk-d is, mert nagy a harc értük.
Gyártani kell sok lobogót az idegenek támadásához, tehetősebbek pedig 100%-os akciónál vegyenek rubint, és kék zászlókat, legjobban ott gyűjthető dp."

tj27 deres

 

"Éjszakai ügyelet fontos, meg kell szervezni.
Eventeket érdemes csinálni, a dísztárgyakért, penge part, barlangos, tövist nomádost szintúgy.
Parancsnokoknál nem árt, ha van 100 feletti falvédelmes távolsági is."

tj27 deres

 

"Nomádoknál érdemes az elején a kántáblákból megvenni a felszereléseket, aztán, ha megvan mindegyik, akkor meg a lófarkas zászlók érik meg."

tj27 deres

 

"Barlangnál, penge partos kalózhajóknál érdemes ütni a 7-es szintűeket, azokból meg dísztárgyakat lehet venni"

tj27 deres

 

"Várpk-nál legyen legalább 1 db 90/90-es várpk.
Az se baj, ha több van.
Legendás szinten meg fejleszteni a Csarnokot.
parancsnokoknál, nagyobb részt távolsági pk kell, legyen 1-2 vegyes, 1-2 gyors a támogatásküldéshez és sárkányozáshoz"

tj27 deres

 

"Laboratóriumokból, műemlékből elég 1 darab, laborokból mindenhol.
Azt az egyet meg tele kell hordani nyersanyaggal, hogy maxra lehessen fejleszteni"

tj27 deres

 

Amit én értéknek látok eben a játékban a kapcsolat épités, az hogy a része lehetsz valakinek az életének. ÉS azok nem hagyják abba akiknek barátaik vannak... Miattuk játszik.

klaramaria háború angyalai

 


Sok ujat nem tudok elmondani, sokat kell rablozni mert abbol lesz arany meg felszereles es akkor tud jo parancsnokokat csinalni, persze eventekbol vannak a jo cuccok, mert azokat 20szor lehet utni nem csak 16szor. Tehat az aktivitas meg a rubcsivasarlasnal is fontosabb...
( mindent utni kell orrba szajba :D )

gabriellkaty szt.hubertus

 

"Rablózás mindenek felett!:-D"

alexander -shadow heroes-

 

"Ez az alapja a játéknak,ha nem csinálja valaki sehova nem jut !Arany, eszköz,rubin ,nyersi!

A cím elérése a másik,erre  az idegenek a legjobb pillanatnyilag!Ráadásul ott a királyi nyersi,és sokat lehet rabolni f*sztós parikkal!

Ha megvan a cím ,megvannak a királyőrök,amik lényegesen jobbak!Könnyeb a dolga utánna a vár gazdájának!

Eventeken be lehet szerezni a jobb eszközöket amik a parikhoz elengedhetetlen!"

alexander -shadow heroes-

 

Alapvédelemnek egy szélen én 80% közel / 20% távharcot javasolnék lőrésekkel.
Ha közellel és full fallal fogsz, akkor egy távos+tornyos hullám simán beviszi.
A fent említett védelem szinte mindent megfog vakon is, mondjuk nem árt mellé egy erős vpk.. :)

A játék szerethető ha jól van játszva :)
Rablózni kell ezerrel, csinálni az eventeket így lehet jó parancsnokokat építeni, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy sikerélmények szülessenek :)
Aki erre nem tudja rávenni magát, annak nincs jövője a GG-ben.

Eventes tanácsokat így hirtelen nem tudok adni, elég önfejűen ütök, kihasználva minden spórolási lehetőséget :D
Idegent pl eszköz nélkül, csak zászlóval :))

sebők.helga kósza nostra

 

"A játék alapja a rablózás. Sok maxos torony kell minden világban és akkor sokat el lehet érni. Akik tényleg nagy szinten csinálják nem csak úgy mint én heti 20 milla körül hanem ennél többet, azoknak akár napi 3000-4000 rubin is kijön a rablóktól. HA sárhányt Sivatagi gerceget, jeges erődőt is üti még több."

egy kedves játékos

 

"tehát az első rablózás. Az idegeneket használd ki. Sok nyersanyagot lehet szerezni, és dics pontot. Én azt mondom amig nincsenek szuper parancsnokaitok és FŐLEG szuper várparancsnokaitok addig ne támadjatok más játékosokat...Most már nem elég a nagy játékosok ellen a 90/90 közel távos várparancsnok. NAgy fal, várkapu, vagy nagy váráok is kell hozzá... MA már 6-7 drágakövek teljesen általános a parancsnokoknál.. a várparancsnokokra tehát még nagyobb kell...
5 hullámot tud egyre több ember."

egy kedves játékos

 

"A védő funkciók is a legendás csarnokban nagyon nagyon fontos... Én azt mondanám, fontosabb a többi épitésénél... Tehát ha egy alap nyersanyagos dolgokon csűrön túl vagytok, csak a legendás csarnokot épitsétek. Na az eventek. Soknál a leszedő hullám hatásos, próbáljátok ki. Minden szövetségben az első alkalommal mikor megütitek az első 3 sor legyen csak 1 katona, akkor a jelentésből kiderül minden hullámra volt e eszköze.. mert lehet nem."

egy kedves játékos

 

"A legjobb a pengepartos eszközök.. abból jó vegyes parancsnok kijön.. Az idegeneknél is érdemes 1 sor leszedő.... És rablózás rablózás rablózás.  :)) Az észrevétlenség a legjobb eszközötök."

egy kedves játékos

 

"Sok újdonságot nem tudok írni, én is a sok-sok rablózást, idegen kastélyok, nomádok támadását tartom fontosnak. Ha valaki fogékony rá, akkor a támadás ezekkel megtanulható."

egy másik kedves játékos

 

"érdemes azonos szinten tartani a rablótornyokat, így 1 kémkedéssel több torony támadható. Ki lehet próbálni többféle támadási módot és a legjobbat alkalmazni a többire. Megtanulható a különböző parancsnokok hatása, igaz én minden parinál a 90/90-re törekszem, utána fal, sebesség, kövekkel pedig a szárnyon több kati és udvaron +harcerő. "

egy másik kedves játékos

 

a nomádokról szólva

"ott kell támadni, ahol a távos katona van többségben. Vagy 2 szél vagy közép 1 szél. Csak távossal, lehetőleg minnél magasabb szintű táv és fal bonusszal és minnél több katona támadjon. Olyan követ tegyetek ami fal , de kell az udvarba is. Ha a falat a parancsnok bonuszával ki tudod majdnem teljesen nullázni akkor csak pajzst kell tenni. Hát kb ennyi:)"

klaramaria háború angyalai

 

a nomádokról szólva

" nomádoknál meg kell kémlelni őket 100%-ra, majd középen és az egyik oldalán, ahol kevesebb a távolsági plusz erő, ott kell támadni. Ezt falas pk-val kell támadni, hogy a fapajzs elég legyen hozzá.mind a 4 hullámba kell katit tenni, 3 hullám távos, 1 hullám közeles kati legyen"

tj27 deres

 

"Szomszéddal ápolj jó kapcsolatot, beszélgess sokat. A kicsiket pedig nevelgessétek, hasznos egy akadémia, mert mindig van lemorzsolódás...A rossz szomszédság török átok... :)"

klaramaria háború angyalai

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Amoxicillin Highs Keldium

Keldium,2019.10.08 11:34

Cialis Y Licor <a href=http://kamxl.com></a> Buy 5mg Propecia In The Uk Viagra Vente Suisse Minoxidil